card-default

Christian S. Gjerstrøm

Advokat | Daglig leder | Partner

Rådgiver og prosessfullmektig innen de fleste forretningsjuridiske områder, herunder alminnelig kontraktsrett, kjøp og salg av fast eiendom, eiendomsselskaper og andre virksomheter, due diligence-arbeid, finansiering, selskapsrett, fast eiendoms rettsforhold inkludert strukturering av eiendomsutviklingsprosjekter, skatterett relatert til fast eiendom, samt prosedyre.

Christian har til sammen 17 års erfaring som styreleder i eiendomsmeglerforetak i perioden 2010 – 2018, fordelt på tre foretak. Christian har også hatt en rekke styreverv i aksjeselskaper relatert til eiendomsutvikling og eiendomsinvesteringer de siste 15 årene, og har lang styreerfaring fra boligsameier og borettslag. Christian er for tiden også medlem av Appellkomitéen i Norges Håndballforbund

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: