header image

Om EIE advokat

Eiendomsadvokater med høy bransjekunnskap

Takket være samarbeidet med EIE eiendomsmegling har EIE advokat høy kunnskap innen eiendomsrett.

Vi skal gjøre det enklere å kjøpe advokattjenester

EIE advokat gjør alltid en forventingsavklaring før oppdraget starter, slik at våre kunder har oversikt over sakens kostnad og tidsbruk. Derfor er det tryggere for deg å velge oss. Kontakt en av våre advokater direkte for en uforpliktende prat. Første 30 minutter er kostnadsfrie.

Hva kan vi bistå med?

EIE advokat leverer fullskala advokattjenester, og vi har spesialisert oss på eiendomsrettslig rådgivning og tvisteløsning for både privat- og små og mellomstore bedrifter. Eiendomsrett omfatter alle juridiske aspekter knyttet til blant annet kjøp, salg, utvikling, utleie, plan- og bygningsrett, tomtefeste og eierseksjonsrett.

Les mer om våre tjenester her.

Hvem er vi?

EIE advokat er en franchise med tilknyttede advokatforetak. Franchise som forretningsmodell gjør at vi får stordriftsfordeler som både kunder og advokater kan nyte godt av. Advokatbransjen er fragmentert, og EIE advokat samler bransjen slik at du som kunde får tilgang til bred og dyp kompetanse fra samme sted, samtidig som franchisetakere opprettholder muligheten for å utvikle seg innenfor sin egen strategi.

EIE advokat sin første franchisetaker ble etablert i 2020 og er plassert Skøyen. Målet er at vi skal bli en landsdekkende leverandør av advokattjenester under samme merkevare. Våre viktigste kunder er private og små, mellomstore bedrifter. Vi er i stadig vekst.

EIE advokat er eid av EIE Franchise AS som er avtalepart til alle kontorene i EIE eiendomsmegling. EIE eiendomsmegling er et av landets største eiendomsmeglerselskap med mer enn 300 meglere. Samarbeidet med eiendomsmeglerne og advokatene skal gi våre 8000 årlige meglerkunder en bedre totalopplevelse når de har behov for advokathjelp. Gjennom denne koblingen, EIE sitt sterke merkevare og tilstedeværelse i hele Norge, skal det være enkelt å finne en advokat som kan hjelpe deg. Det koster ikke noe å ringe våre advokater for å få en avklaring om du har en sak eller ikke, kanskje ditt problem til og med blir løst i første samtale? Samtidig er våre priser konkurransedyktige.

Vi vet at mange kunder syns det er vanskelig å kontakte advokat, og det ikke alltid er så enkelt å forstå hva en advokat faktisk gjør. EIE advokat har som ambisjon om å senke terskelen for å ta kontakt, bruke et språk som alle kunder forstår og informere om hva det vil koste og hvilken verdi vår leveranse tilfører deg. Tilsvarende EIE eiendomsmegling har også EIE advokat Premium rådgivning som kundeløfte. I tillegg til de strenge reglene for hvordan en advokat skal operere i henhold til Advokatloven, Domstolsloven, Regler for god advokatskikk, styres EIE advokat etter høye interne kvalitetskrav for blant annet etikk, kompetanse og kundeoppfølging. I sum skal dette gi en Premium opplevelse for våre kunder.

Våre kontorer

Kontakt et av våre kontorer i Oslo sentrum, Skøyen, Lillestrøm eller Trondheim.

Våre prisopplysninger

Prisopplysninger EIE advokat

Våre advokater

image of Christian S. Gjerstrøm
Oslo

Christian S. Gjerstrøm

Advokat | Daglig leder | Partner
Les om Christian
image of Hedda K. Ulvness

Hedda K. Ulvness

Administrerende direktør
Les om Hedda
image of Julia Agate
Oslo

Julia Agate

Advokatfullmektig
Les om Julia
image of Katarina Nakken

Katarina Nakken

Salgsleder | Eiendomsmegler
Les om Katarina
image of Lars Andreas Haugli

Lars Andreas Haugli

Les om Lars
image of Martin Pettersen-Moe

Martin Pettersen-Moe

Advokatfullmektig
Les om Martin
image of Mathilde Brekke Sundal

Mathilde Brekke Sundal

Kommunikasjonsrådgiver
Les om Mathilde
image of Nina Fodstad Skumsrud

Nina Fodstad Skumsrud

Juridisk direktør
Les om Nina
image of Pål Henrik Fevang

Pål Henrik Fevang

Digital markedsfører og grafisk designer
Les om Pål
image of Stian Schie
Oslo

Stian Schie

Advokat | Partner
Les om Stian
image of Stina Bredal-Rørvik

Stina Bredal-Rørvik

Markedsdirektør
Les om Stina
image of Stine Hjallum

Stine Hjallum

Advokat | Partner
Les om Stine
image of Sveinung Solberg

Sveinung Solberg

Salgsdirektør
Les om Sveinung
image of Vivi Cecilie Bjerkaas
Oslo

Vivi Cecilie Bjerkaas

Advokat | Partner
Les om Vivi
image of Øyvind Lein Eng

Øyvind Lein Eng

Økonomidirektør
Les om Øyvind

Kontakt oss

Kontakt en av våre advokater direkte for en uforpliktende prat. Første 30 minutter er kostnadsfrie.

Eller fyll ut kontaktskjema, og du hører raskt fra oss!

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: