Lars Haugli har arbeidet som jurist og advokat siden 1997,med spesialfeltene selskapsrett og eiendomsrett.

Som tidligere konsernadvokat (2006-2020) har Lars lang erfaring innen eiendomsprosjekter med utvikling av både boligprosjekter og næringseiendommer, som kjøpesenter og betydelige logistikkeiendommer for nasjonale aktører.

Han har stor erfaring i prosesser som omhandler etablering av selskap, styrearbeid, due diligence og oppkjøp av selskaper, samt eiendomsrelaterte oppgaver som tomtestruktur, seksjonering, fradeling, omregulering og konsesjonssøknader.

Lars har bred erfaring som styreleder og styremedlem i eiendoms- og investeringsselskaper. I tillleg dekker han fagområder som arv, testament, fremtidsfullmakt og andre nærliggende temaer.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: