card-default

Stian Schie

Advokat | Partner

Stian arbeider hovedsakelig innenfor fagområdet fast eiendom, herunder med problemstillinger knyttet til kjøp og salg, plan- og bygningsrett, husleierett og eierseksjonsrett. Han håndterer også saker innenfor alminnelig kontraktsrett, familie- og arverett samt selskapsrett. Han har også omfattende erfaring med forsikringsrett.

Stian har en mastergrad i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo og arbeidet tidligere i forsikrings- og konsulentbransjen. Stian har lang erfaring med tvister i tilknytning til kjøp og salg av bolig, samt omfattende forhandlings- og prosedyreerfaring.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: