card-default

Vivi Cecilie Bjerkaas

Advokat | Partner

Vivi har lang erfaring med bakgrunn fra bl.a. EY og KPMG. Vivi har bistått mange store og små selskaper samt personer i Norge og internasjonalt i en årrekke.

Hun har lang erfaring innen norsk og internasjonal skatt, med også spesialisering innen skatterettslige problemstillinger knyttet til fast eiendom. Hun har også spesialisering innen skatt på bygg og anlegg-, og entrepriseområdet. Vivi bistår også i alle relevante forhold vedr. fast eiendom. I tillegg har hun lang erfaring med restruktureringer innenlands og internasjonal, og kan også bistå med kontraktsrett og alle andre relevante rettsområder.

Kontakt meg

Uansett hva du lurer på, svarer jeg deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt kunde.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: