Forretningsjus
Eiendom og entreprise

Eiendom og entreprise er et sentralt fagområde for EIE advokat. Våre advokater hjelper de fleste type aktører innenfor eiendoms- og byggfaget.

Vi bistår store og små eiendomsaktører, offentlige byggherrer, rådgivere og entreprenører i hele eierskaps eller bygge- og utviklingsprosessen. Våre advokater har god bransjekunnskap og ivaretar din virksomhet sine interesser i prosjekter knyttet til blant annet næringseiendom, infrastruktur og boligutvikling.

Vi er bevisst på å rekruttere advokater med bred erfaring innenfor entreprise- og eiendom. Vårt mål er at vår juridiske kunnskap kombinert med god bransjeforståelse skal bidra til å skape verdier for våre kunder.

Ta kontakt

Lurer du på noe innen forretningsjus? Send oss en henvendelse så kommer vi tilbake til deg snarlig.

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: