header image

Eiendomstvist næringseiendom

Uenighet i forbindelse med næringseiendom er ett av de områdene som opptar mye tid i rettssystemet. Både fordi muligheten for konflikt er høy ved at området hvor konflikt kan oppstå er bredt. Men også fordi det er store verdier det ofte er snakk om. Innenfor områder hvor store verdier er på spill er også muligheten for konflikt høy.

Betegnelsen eiendomstvist favner vidt. Dette omfatter alle former for uenighet relatert til eiendom, eksempelvis:

  • Uenighet i forbindelse med mangler ved eiendom ved kjøp og salg av eiendom
  • Uenighet i forbindelse med leie av eiendom
  • Tvister vedrørende tomtegrense
  • Nabotvister

Eiendomstvister er ett av de områdene hvor terskelen for å få hjelp av en advokat bør være lav. Jo tidligere du ber om råd i noe som kan utarte til en konflikt, jo rimeligere kan det bli å løse uenigheten. Da kan du kanskje forhindre at det utarter til en konflikt. Og er skaden først skjedd og konflikten ett faktum, er det smart å få juridisk hjelp så tidlig som mulig før konflikten skalerer, eller før du foretar en handling som svekker saken din i etterkant. Ved at fagområdet er så bredt er det også viktig å finne en advokat som er ekspert på akkurat det området du ønsker ekspertise innenfor.

EIE advokat har flere advokater med høy juridisk kompetanse innenfor eiendomsrett, avtalerett og avhendingsloven som er de lovene som oftest er lovene som kommer til anvendelse når det oppstår konflikt innenfor samlebegrepet eiendomstvist.

Alle våre oppdrag starter med et gratis 30-minutters informasjonsmøte hvor vi ser nærmere på hvilke utfordringer dere står ovenfor, hvor vi også gir dere en bedre forståelse for hvordan vi kan hjelpe dere, og hva dette eventuelt vil komme til å koste.

Snakk med en advokat

Kontakt en av våre advokater direkte for en uforpliktende prat. Første 30 minutter er kostnadsfrie: https://eie.no/advokat/ansatte

Eller fyll ut kontaktskjema, og du hører raskt fra oss!

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: