Forretningsjus

Eiendomsutvikling

EIE advokat har betydelig oppdragsmengde innenfor plan- og bygg. Vi bistår i planprosesser og i store og mindre utviklingsprosjekter, som omfatter alt fra transformasjon av store områder til utbygging av enkelteiendommer.

Fra analyse av arealplaner, plan- og byggesak og frem til ferdigstillelse av prosjektet, har vi bistått i kompliserte utviklingsprosjekter gjennom mange år og har opparbeidet oss bred erfaring og kompetanse i alle trinn av utviklingsprosesser

Vårt team består av advokater med god kommersiell forståelse av utviklingsprosesser og med erfaring fra forvaltning av plan- og bygningslovgivningen og politiske prosesser.

Snakk med en advokat

Kontakt en av våre advokater direkte for en uforpliktende prat. Første 30 minutter er kostnadsfrie: https://eie.no/advokat/ansatte

Eller fyll ut kontaktskjema, og du hører raskt fra oss!

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: