header image

Behov for samboerkontrakt?

Et brudd kan fort medføre små eller store uenigheter, og uenighetene vil gjerne være preget av sterke følelser. Det er ofte enklere å bli enig underveis i forholdet om hvordan verdiene skal fordeles ved et brudd, enn å finne løsninger når bruddet er et faktum.​ En samboerkontrakt er et viktig juridisk dokument som kan hjelpe deg med å beskytte dine rettigheter og interesser som samboer.

Skal du flytte inn sammen med din partner anbefaler vi deg å lage en samboerkontrakt. EIE advokat kan bistå deg med å lage en standard og komplett kontrakt, som gir deg sikkerheten du trenger.

Kampanje på samboerkontrakt

Frem til 1. september får alle kunder som tar kontakt med EIE advokat Lillestrøm en standard samboerkontrakt til en fastpris på 3990,-.

Ta kontakt med EIE advokat

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: