EIE artikkelbilde
Artikler / Nyheter

EIE advokat er i vekst og har åpnet nytt kontor i Schweigaards gate

Advokatene Christian Baklund og Erik Stoltz har nå blitt en del av EIE advokat, og 1. mai åpnet de dørene for nytt EIE kontor i Oslo sentrum.

Baklund og Stoltz har lang fartstid i advokatbransjen, og advokatene har jobbet sammen i lengre tid. Etter grundig vurdering har de nå valgt å bli en del av EIE advokat, og de ser frem til å være en del av et større selskap med flere advokater, som også har god erfaring som franchisegiver.

– Vi er glade for å ha blitt en del av dette spennende selskapet med vekstambisjoner, og gleder oss til å være en del av reisen til EIE advokat, sier Baklund.

EIE advokat skal være enkle å finne, enkle å booke, enkle å bruke og skal tilby premium rådgivning. Dette mener Baklund er viktige punkter for suksess.

– Vi har troen på at vi må være tilgjengelige for våre kunder, og ønsker våre kunder velkommen til vårt nyprofilerte kontor på gateplan sentralt i Oslo sentrum, sier Baklund.


Godt tilskudd for selskapet

Dette er EIE advokat sitt andre kontor i Oslo, og tredje kontor i Norge. EIE advokat er 100 prosent eid av EIE franchise AS, som også driver EIE eiendomsmegling. Samarbeidet med EIE eiendomsmegling gir EIE advokat en unik inngripen i eiendomsbransjen.

Daglig leder i EIE advokat, Geir Mortensen, ser frem til å få Baklund og Stoltz på laget.

– De er et godt tilskudd til EIE advokat, og jeg er sikker på at de kommer til å bidra positivt til utviklingen vi jobber med for selskapet, sier Mortensen.

Les mer om kontoret her

Spørsmål?

Uansett hva du lurer på, svarer vi deg gjerne. Vi stiller bransjens høyeste krav til oss selv, og skreddersyr råd og løsninger for hver enkelt.

Relaterte artikler

Du bruker en utdatert nettleser!

Internet Explorer er utdatert og ikke lenger offisielt støttet, og utgjør en stor sikkerhetsrisiko. Du bør avinstallere dette programmet og heller bruke Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome, Apple Safari eller andre nettlesere som oppdateres jevnlig.

Dersom du fortsetter å bruke nettsiden i Internet Explorer eller andre utdaterte nettlesere, kan du oppleve at nettsiden ser rar ut eller ikke fungerer i det hele tatt.

Les mer her: